Durex intense gjør sex fint

Enten du bruker kondom eller ikke, må du bruke smøremiddel, uten smøring samleie i seg selv vil ikke være behagelig, og det kan faktisk være farlig. Dette er fordi det lett kan begynne  gnagsår og skape skrubbsår.

Det spiller ingen rolle om du bruker vannbasert eller ikke, med smak eller ikke, er det viktigste at det er brukt.

En populær smøremiddel er Durex intens gel som er et smøremiddel som sies å øke begjær og gjøre det lettere for kvinner å nå orgasme. Ikke bare er det lettere, orgasmer bør også være mer intense. Dette gjøres ved at gelen gjøre en føler forskjellige bølger av berøring. I andre smøremidler kan det være ingredienser som gjør at det føles varmt eller kaldt, Durex intens gel får en til å føle begge disse temperaturforskjellene.

Studier har vist at Durex intense gel har gjort nesten 80 prosent av kvinnene i undersøkelsen nå orgasme. I noen av tilfellene er orgasme oppnådd uten stimulering av klitoris, noe som for noen av kvinnene aldri skjedde.

Det er med andre ord verdt å skaffe seg noen bokser med dette smøremidlet. Hver krukke inneholder nok gel til å ha 20 fantastiske orgasmer. Og hvem vil ikke ha det?

Durex intense kondomer

Det finnes også kondomer fra merket Durex intense. Disse kondomer smøremiddel behandles med det samme smøremiddel som Durex intens gel. De er også begge ribbet og Knobby for å gi en bedre opplevelse, både for mannen og kvinnene.

Kondomet er gjennomsiktig og laget av naturlig gummilateks.

Så hvis du og partneren din ønsker en opplevelse utenom det vanlige kan jeg anbefale disse kondomer. Hvis du foretrekker kondomfri sex er det gelen du bør velge. Noen ganger kan det også være fint med ekstra glidemiddel selv om du bruker kondom. Og så passer Durex intens gel perfekt.