Selger dugnadsprodukter

I vår forening selger vi dugnadsprodukter for å samle inn penger til sommerens store fotballleir . Gjennom våren har vi gått rundt i byen og solgt pakker med mikrofiberkluter . Det har gått veldig bra. Siden kunden har fått sine filler i hånden direkte ved kjøp, har flere vært villige til å handle hos oss.

Ulike typer veldedige produkter

Som alle sikkert vet selges det massevis av dugnadsprodukter for klubber, organisasjoner og skoleklasser for å kunne realisere drømmene sine.

Det er mange ting som selges på denne måten. Nedenfor er forslag til ting som kan selges:

  • Toalett og kjøkkenpapir
  • Julepapir og juleadresser
  • Salami
  • Sportssokker
  • Undertøy
  • Frø

Det er sikkert mange flere veldedige produkter du kan selge, for eksempel mikrofiberkluter som vi valgte denne gangen.

Hva er lett å selge?

Siden vi i foreningen har testet forskjellige produkter, vet vi litt hvordan det fungerer. Det virker viktig at kunden kan få varen sin direkte ved kjøp i stedet for å få den levert flere uker senere. Produktet må ikke være for dyrt, helst skal det ikke koste mer enn noen hundrelapper. Jeg vil si at mikrofiberklutene og sportssokkene var lettest å selge.

I begge tilfeller kunne vi ha varene med oss umiddelbart når vi solgte. Riktignok måtte vi noen ganger til bilen og hente flere sokker i riktig størrelse, men det gikk likevel ganske greit.

Hva skal vi gjøre for pengene?

Tanken er at vi skal sende ungdomslagene våre på en stor fotballleir i sommer. Slik det ser ut nå får vi nok penger sammen og det kan til og med bli en liten slant til overs som vi kan bruke til å gjøre morsomme aktiviteter med de aller minste guttene våre. Selv om de ikke kan gå på fotballleir i år, bør de også ha det gøy i løpet av sommeren.

Comments are closed.